Body Mind in Flow
Body Mind Release methode

Body Mind Release methode

De unieke BMR werkwijze helpt je de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en effectief aan te pakken. 

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale, sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Hoe dan wel? Op deze pagina vind jij meer informatie over deze unieke Body Mind Release afgekort: BMR methode.
Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? 

Dit is waar Body Mind Release over gaat.

Niet meer praten, maar doen!


Ballast loslaten

Met de Body Mind Release methode laat jij stap voor stap de ballast los die voor een groot deel (wel 95%) jouw leven bepaalt  en daarnaast haal je jouw positieve gevoelens weer terug. 

De ballast is hoe jij denkt, voelt, handelt en reageert. 

Body Mind Release is een traject van 6-7 weken. De methode die door Hans de Waard is ontwikkeld is zo opgebouwd dat jij na 7 weken zelfstandig staat om weer vol levensenergie, zelfvertrouwen en positief het leven te kunnen omarmen.

Lees meer over het traject in 7 sessies 

Ballast in kaart gebracht

Binnen de BMR methode is de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit als opgeleide therapeut gericht voor jou uittesten.