Body Mind in Flow
Body Mind Release methode

Noa 


Ervaringsdeskundige Body Mind Release past wel bij mij. Om mijn eigen ballast en pijn op te ruimen zocht ik naar een geschikte manier om dit te doen.  Mijn verlangen om me beter te gaan voelen was mijn motivatie. Ik kwam uit bij BMR en heb zelf het traject van 7 sessies gevolgd. Tijdens deze sessies heb ik een echte shift gemaakt. Ik kan nu uit ervaring zeggen dat mijn keuze voor BMR  goed heeft uitgepakt en heel effectief heeft gewerkt. In het begin moest ik wennen aan de werkwijze... niet praten maar doen. Het resultaat is dat ik me nu o.a. rustiger, mentaal sterker en minder gestrest voel. Ik heb ook weer energie om mijn werk en andere zaken op te pakken. 

Ik heb de opleiding Body Mind Release therapeut gevolgd en ben mezelf in de theorie gaan verdiepen. 

Naast de opleiding BMR therapeut heb ik ook andere opleidingen gevolgd bij BMR Nederland. Ik ben Body Mind Release master en interventiespecialist. Daarnaast ben ik Reiki master en holistisch therapeut. Deze opleidingen zijn gevolgd bij ZOMA.

Bij het Coachcenter in Den Haag volg ik momenteel de geaccrediteerde coachopleiding  Professioneel coaching & Leiderschap.

Hoop dat we binnenkort een kennismakingsgesprek hebben en dan samen kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.
Ik help jou graag verder!

Lieve groetjes,
Noa