Body Mind in Flow
Body Mind Release methode

BMR als interventie

Het UWV heeft ervaren dat het voor sommige mensen een nog een te grote stap is om zich weer direct op de arbeidsmarkt te begeven. Hiervoor zijn door het UWV de Modulaire re-integratiediensten en Werkfit trajecten ingesteld. Body Mind Release Nederland voert deze re-integratiediensten uit via de interventiespecialisten die speciaal zijn opgeleid.

Body Mind in Flow heeft hiervoor een certificaat.

De Body Mind Release interventiespecialisten zijn ervaren in het uitvoeren van complexe re-integratietrajecten voor UWV en Gemeenten, bijvoorbeeld bij mensen met psychische klachten, burn-out, stress, gedragsproblemen, PTSS, eetstoornissen of depressie. We coachen en begeleiden onze cliënten op betrokken wijze waarbij wij snel de innerlijke oorzaak van de klachten naar boven weten te halen.

Onze focus ligt niet – meer – op praten, maar vooral op doen. Wij leren mensen niet om te gaan met hun belemmeringen maar om innerlijke oorzaak van hun levensklachten met onze eigen Body Mind Release methodiek gericht aan te pakken. Een unieke breed inzetbare werkwijze met snelle en duurzame resultaten. Body Mind Release laat uitstekende resultaten zien bij klachten als:

Stress, spanning en onrust gevoelens
Veel fysieke en psychische klachten
Negatief denken en piekeren
Angsten
Gebrek aan zelfvertrouwen
Negatief zelfbeeld
Gedragsproblemen

Burn–out
Paniek en paniekaanvallen
Traumaverwerking en PTSS
Vermoeidheid
Vastzitten in leven
Somberheid en depressie
Afhankelijkheid

Niet aangeboren hersenletsel
Hooggevoeligheidsklachten HGP
Hoogsensitiviteitsklachten HSP
Angst en angststoornis
Rouwverwerking
Long Covid
Verslavingsgedrag


Snel naar: